tänka på sig själv!

min underbara pojkvän pånminde mig här om dagen. att jag måste sätta mig själv i första hand. Jag har så lätt för att hjälpa andra i stället för mig själv! Men de är det slut med så nu kommer säja nej till saker jag inte vill eller inte har tid med men givetvis kunna ställa upp i bland oxå men inte lika mycket som innan.

19/8 <3

Är så underbart lycklig att det är vi <3 I

tågets slagfält!

jag förstår mig inte på folk på tågperongen det ropas i högtalarna " tåg till göteborg inkommer strax på spår 2" tåget rullar in och man ser hur folk blir upp stressade. folk flockas framför dörrarna och skall till varje pris in  för att få en sittplats. det är som ett slag fält !

tvätt av hjärnan!

sitter på bussen på väg till stallet.det är något specielt med aty sitta på en buss 4  timmar om dagen. man hinner "tvätta hjärnan " om jag uttrycker mig rätt :) om allt o inget. vissa dagar kommer tårarna andra dagar är leendet på topp. men alla har vi våra dagar. och det är viktigt att kunna uttfycka sina känslor för att inte stänga in dom i hjärtat. 

ika fet som en vuxen gris!

För er som inte vet så har jag tidigare haft en annan blogg. Där man kunde följa min viktnedgång. Och jag tackar alla som puchat mig . Start vikten var 125 kg och satte först mål att komma under hundra och den drömmen kändes långt borta meun med hjälp av lchf och träning så lyckades jag ! Där efter satte jag 90 som mål o med lite envishet klarade jag det med . Så nu är mitt mål att gå ner till 75 innan julafton och kunna stanna där då det är den vikt jag borde ha och vill komma till så nu blir de att ha envisheten med sig igen!

misse unge

Något väldigt sött.är att vi har 3
pytte små misse ungar i stallet!
 

tömkörning

i går blev jag överraskad! börjat tömköra krese igen efter 5 månaders uppehåll. pga jag haft mycket att göra. så i går var det andra gånge! och hon tyckte de var svin kulligtt. hon var otroligt fin i skritt o trav. till och med så folk kom fram och sa vad fin och pampig hon ser ut! så jag säjer det blev en lyckad träning :)
 
ps.  tyvär otroligt suddig bild 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.