10 minus!

Skrittade ut i ca 2 timmar ! Det var 10 minus ute!! Helt sjukt! Men turen gick bra. Hästen lunkade på i ett gämnt tempo!! Pigg och glad.

2 ridpass tors-fre

Torsdags red jag ute Iå åkern ! Gisses vad PIGG hon var!!! Men jädrar vad hon tyckte det var kul . Började rrida upp etg spår i snön . Lika stor som ett 60*40 ridhus! Och. Jädrar vilken SVUNG hon hade i traven ! Så fina volter och skänkel vikningar plus öppner och sluta. Så en redigt bra torsdags pass blev hela 70 min!



FREDAG: de blev att tumköra krese .och lilla lady följde med så glatt efter. Hon är så enormt söt shettis :) . Samt fick sällskap av min annie mus och hennes goa hund bullen . Det blev en lite en promend. Hästarna sköte sig super bra. Och annie fick tumköra för första gången . Duktig var hon! Så med andra ord en liten skritt tur

tappsko!

Jag börjar med att berätta om ridturen i går med min krese fis!. Tanken var att det bara skulle bli en kort tur med så blev inte fallet!. Det blev massa pyssel o mys ! Lindade benen med vinröda lindor så snyggt på henne! Tillsammans med blå/vinrött shabrack!! Och jag var på pälsad som en kanin. Såg ut som en smarig köttbulle med andra ord! Tanken var att vi skulle utforska den så kallade rundan (älvängens rundan) enligt folk skall den ta ungefär 1 1/2 timme. Så det skulle passa oss perfa! Så sätter i gång och ridet! Vi trava och skrittar i lugnt tempo. Riktigt fin natur det var kulle upp och kulle ner av grus vägar. Ser en BRANT BACKE! Och tänker den tar vi en spraller gallop upp för! Dock slutade det väldigt tråkigt. Krese tappade sin framsko. Så det blev att hoppa av o leta efter skon samt gå hem. Ville inte rida på henne hem pga hon är plattfot och ömfotad. Det var då jag insåg att vi hade ridit redan i 1 1/2 tmme och slår upp för gpsn för att se hur långt det var kvar! Visade sig ca 48 min kvar om man skritta plus lååång 70 väg. Som innebär asfall och de gör ju ont i stora hoven så det blev att vända om och plufsa i den ljupa snön i stället så hon slipper få ont. Väl hemma istallet så är hon lika go och glad som när vi red ut! Älskar denna häst så enormt!

najt najt

Haft en underbar dag och avslutar med ett leende ! God natt alla. !

kladdigt värre!

I brist på att jag inte kan somna . Lägger jag upp en bild jag målade för ett tag sedan . Den är målad med pensel är rätt nöjd för att ha slängt i hopp den lite halv kladdigt :)

airbrush!

Kommer inomkort börja lägga upp bilder på mina air brush målningar. Arbetet står lite stil just nu pga att jag väntar på min beställning av nya färget. Kom gärna med förslag vad ni vill se för motiv :)! Beställt även två nya airbrush sprutor som kom här om dagen! Riktigt nöjd med dom . Så ivrig att få börja måla med dom!

liten och söt!

Tänk vad bra man hadde det när man var liten! Hadde gärna stannat i den åldern!

mystisk tavla!

Hittade denna tavla i ett gammalt stall väldigt fin tycker jag. Vore väldigt roligt att få veta mer om denna tavla. Någon som kanse vet något om den???? . Nån sa till mig att ramen hade så kallat guld i sig eller vad han nu babbla om . Så vist blir man enu mer nyfiken!

träning

Träning pass med krese förra veckan

Måndag:tumkörning 40 min
Tisdag:vila
Onsdag:tumörning 30 min
Torsdag: Red 30 min
Fredag:vila
Lördag:red 1 30 min
Söndag:red 1 30 min
Måndag:vila
Tisdag: skall man rida eller tumköra i dag?? :)

skiss

Ganska nöjd med dessa :) får se vad jag målar här näst!:)

<3


Min kära UGGLIS!

Lilla ugglis som denna lilla tös hete. Föddes i götes ladugård. Tillsammans med sin sysster och bror. Totalt för vildade men skam den dom ger sig! Efter ca 12 veckor fångade vi kn dessa söta varelser. Ugglis som är på bilden flyttade hem till min mor och far. En dog tyvär av okänd andledning i stallet och den sista bor i stallet och leker latcho lajban varje morgon i stallet och blivit super social !

friser hingst

snällare hingst har jag inte träffat, hade mer en gärna betäckt mitt sto med honom!

mig själv!


morgon!

Klockan ringde 05:30. Putte lite lätt på anders och gav honom en morgon puss. Blev full fart till jobbet för hans del. Men jadå? Jo jag ligger här i sängen och funderar vad jag skall göra i dag?? Hälsa på mor och far?? Låter som en bra ide !

Julafton

Denna dag började med att jag vakna upp med min älskling brevid mig . Och ger honom en stor kyss! Sen blev de full rulle. Slänga i sig frukost runt 8 tiden . Därefter i väg till mor och far.där det blev lite för mycket julmat! Kännde mig som en bad tunna rullandes ner för en gräs backe ! De var inte nog med det . Vi tog tåget runt 1 til vänersborg för att fira jul med killens föräldrar ! O herre jävlar vad mycket mat dom hade ! Funderade hur i hela friden jag skulle få i mig det ? Men som alla andra jul aftonar så kommer de ner i magen påå ett eller annat sätt. Vi vandrade i från dom vid 8 tiden på kvällen Som tur är så var det bara några hundra meter hem till killen haha för det blev ju några extra kilon att släpa med hem^^ Efter en stund fick vi besök av lite vänner som var sugna att dela julaftons sista timmar med oss med några groggar och mycket skratt samt så lämnade en av dom av tryck i toan och lyckas sätta stopp i avloppet ! Priken över it på en helt fantastiskt julafton Puss och kram på er!